17 en 18 mrt: Voor de 54e keer vuil vissen op de Giessen!

GROTE SCHOONMAAK ACTIE

De nationale schoonmaakactie die gehouden wordt op zaterdag 19 maart, georganiseerd door de Wildbeheereenheden Alblasserwaard West en Oost alsmede diverse Water-en Hengelsportverenigingen in het kader van: “DE NATUUR HOU JE NATUURLIJK SCHOON”

 

De HSV De Alver neemt de Giessen voor haar rekening met de nodige vrijwilligers en gaan dit al voor de 54e keer doen.  Dit mag best bijzonder genoemd worden.

Ze gaan dit doen in de week voorafgaand aan de nationale schoonmaakactie en beginnen op

donderdag 17 en vrijdag 18 maart met de boot op de Giessen.

OP deze dag worden weer de terreinen, watergangen, polders, polderwegen en voor zover mogelijk van zwerfvuil ontdaan door de JAGER,VISSER, DRIJVER EN WATERSPORTER.

Wij hopen dat u ook deze dag van de partij wilt zijn en kunt zijn om Uw terrein, Uw vaarwater, Uw viswater, Uw visstek, of gewoon Uw Alblasserwaard weer een schoner aanzien te geven.

 

Er worden op diverse plaatsen containers neergezet  om het verzamelde zwerfafval in te doen zodat het later afgevoerd kan worden.

 

Als bestuur hopen wij dat ze weinig vuil op hoeven te ruimen zodat een ieder zich bewust maakt dat de natuur schoon moet blijven.