Eigen viswater voor De Alver

Nieuwe visput De Alver is een pareltje. 

HSV De  Alver heeft een nieuwe visput geopend aan de Parallelweg te Giessenburg.
Het eerste eigen viswater van onze vereniging, we hebben tenslotte bijna elfhonderd leden.
“Daarbij ook veel jeugdleden”, vertelt Bas de Boon, sinds anderhalf jaar de dynamische voorzitter van onze club.
En juist voor de jeugd hadden we, door gebrek aan eigen water, weinig te bieden. Natuurlijk hebben we met de Giessen prachtig viswater. Maar we  hebben geen looprecht, dus moeten we atlijd met de boot het water op. Of uitwijken naar Slingeland. Kortom, het eerste project sinds het aantreden van onze nieuwe voorzitter was het ontwikkelen van een jeugdplan. Het is immers belangrijk dat onze jeugd de nodige begeleiding en advisering krijgt. Maar dan moet je  ze ook wat te bieden hebben.

De jaarlijkse familiedag van HSV “De Alver” is meteen op de nieuwe vislocatie gehouden. Daar hebben wij een feestelijke dag van gemaakt, want wij hebben meteen onze nieuwe locatie officieel geopend en een naam gegeven.
Voorzitter Bas de Boon sprak tijdens zijn speech zijn dank uit aan allen die hun medewerking verleend hebben om tot dit resultaat te komen.
ROM-S, De Grontmij en de familie Aantjes. Zij is eigenaar van het aangrenzende kavel weiland die wij bij een viswedstrijd mogen gebruiken.

Samen met jeugdlid Ronald Post onthulde Bas de Boon meteen het
naambord `De Alverput`.

Daarna brachten de aanwezigen een toast uit op het nieuwe viswater. De dag werd afgesloten met een barbecue en de prijsuitreiking.
De grote winnaar bij de heren was V. Rietveld , de tweede plaats voor G. van Noordennen en de derde  plaats voor W. de Blok.
Bij de dames ging Jannie van Dijk met de hoogste eer strijken, tweede plaats voor Sija de Ruiter en de derde  stek voor Corrie van Geffen.
In totaal hebben 36 dames en heren gevist in de nieuwe put.

We  kijken terug op een gezellige dag en een nieuw viswater rijker! 

Bekijk alle foto’s in het fotoalbum.