Alver vist met Jeugdland

vissen_groten_0001 

Groot succes!!!!

Op 9 en 10 julli in samenwerking met Jeugdland  kwamen er ± 80 kinderen naar de waterkant om te vissen voor leuke prijzen.

Op maandagavond waren 42 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar die kwamen vissen om de prijzen .
We hebben de kinderen in 2 groepen moeten verdelen en hulp van de ouders was soms nootzakelijk maar vis werd er gevangen.
Er werderen zelfs vissen gevangen met een lengte van 25 cm.
In de eerste groep was de winnaar Merel Hartog met een lengte van 48 cm. 2e Marit Visser had 38 cm en Toine van Houwelingen werd 3e met een lengte van 37 cm.
In de tweede groep was Rens Timmer de grote winnaar, hij ving totaal 120 cm vis, de 2e prijs was voor Tjardo Sprong met 52 cm en 3e werd Lian van Houwelingen met 51 cm.

Op dinsdagavond kwamen er weer 38 kinderen in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar om te vissen en te winnnen!!!
Er werd fel op elkaar gelet als er een vis gevangen werd. Stefan Vonk kreeg er zelfs één aan de haak van 30 cm.  die geschept moest worden. Ook hier hebben we de kinderen in 2 groepen verdeeld.
Maar we kunnen niet allemaal winnen, de grote winnaar in groep één was Sanne van Welie met 62 cm, 2e prijs voor Alieke Kemkes met 52 cm en de 3e prijs voor een jongen Dani Vos met 51 cm.
In de tweede groep was de winnaar Thijs v/d Vlies met 65 cm, 2e Tirza Muilwijk met 61 cm en de 3e prijs voor Jens Schakel met 54 cm.

De prijzen werden uitgereikt in het gebouw van de Speeltuin
Alle kinderen kregen na afloop een ijsje wat door de Alver geschonken is.
Onze sponsers  Autofood voor de maden en Hengelsport Gorinchem heeft wat prijzen geschonken.
Ook Sportvisserij Zuid West Nederland heeft mee geholpen om dit evenement samen met Jeugdland tot een succes te maken!!!!!!!!!!

Namens alle kinderen, bedankt voor het fijne vissen