10 februari: HSV de Alver viert 50 jarig jubileum!!!

Op vrijdag 10 februari hebben wij ons 50 jarig jubileum groots gevierd!!!

Als bestuur zijn wij er trots op dat wij dit hebben kunnen vieren.

We zijn begonnen met ’s middags een receptie voor genodigden van alle hengelsportverenigingen uit de regio en bestuursleden van diverse verenigingen, wethouder van Houwelingen van de Gemeente Giessenlanden die ons kwamen feliciteren met ons 50 jarig jubileum. Ook een afgevaardigde van Sportvisserij Zuid-West Nederland was aanwezig.

Ook een warm welkom voor ons erelid en oprichter dhr. Vas Rietveld met zijn vrouw Bertha Rietveld en mw. W. de Jong, echtgenote van de overleden Bert de Jong, maar was mede oprichter van de vereniging.

 Hierbij heffen wij het glas op ons 50 jarig jubileum.

 

 

 

’s Avonds hebben wij een groot feest gehouden waar na de koffie met gebak de oprichters in het zonnetje werden gezet. Met de echtgenote van de overleden Bert de Jong werd werd even stil gestaan bij  het werk dat haar man samen met dhr. Vas Rietveld verricht heeft om de hsv op te richten. Mw. de Jong kreeg een mooie bos bloemen evenals mw. Rietveld. Dhr. Vas Rietveld kreeg een mooi aandenken in glas aangeboden door onze voorzitter dhr. Bas de Boon.

 

 

 

 

Na het officiƫle gedeelte kon het feest beginnen.

De band Celebration uit Arnhem verzorgde de avond muzikaal. Dan was er de goochelaar en Casino van Mr. Vanisch Magic Entertainment uit Alblasserdam welke voor entertainment zorgde.  

 

Op deze avond heeft ieder kunnen genieten van alles wat aangeboden werd.

Maar feesten maakt hongerig en was er nog een heerlijk buffet, keurig verzorgd door De Til met als afsluiting een heerlijk ijsje.

Aan het einde van de avond was er koffie en ging iedereen met een fijn gevoel huiswaarts.

 

 

Ronduit een feest om zonder “VISSERSLATIJN” op terug te zien.

 

voor meer foto’s ga naar ons fotoalbum 2017