2 sept: Grote Visdag gehouden voor heren, dames en jeugd

Succesvolle visdag voor jong en oud bij HSV De Alver op zaterdag 2 september! 

De zaterdagmorgen begon met het vissen in het Kanaal van Steenenhoek voor de heren.

De winnaar is geworden  bij de heren  Arie Meerkerk.  

De dames en jeugd visten in de Alverput.

Bij de dames winnaar Lizanne Schmaal, en bij de jeugd winnaar Mette Schmaal.

 

(helaas is dit bordje voor de laatste keer te zien, in de nacht van 1 op 2 september is het gestolen, jammer dat ze niet van onze spullen af kunnen blijven)

 

 

 

Twintig vissers waren gekomen om te proberen er met de dagzege vandoor te gaan. Het weer werkte mee en de vis liet zich niet in zo’n grote getalen vangen, maar de winnaar is geworden Arie Meerkerk en die zei, dit is een dag om nooit te vergeten, winnen met de grote visdag, hij haalde 2510 gram vis uit het kanaal. Een gebroken hengel maar toch de zeelt op de kant gekregen. Of hij met de prijs de kosten kan dekken laten we maar in het midden.

 1e prijs Arie Meerkerk, 2e prijs Dirk van Rijzewijk, 3e prijs John Rozing, 4e prijs J.W. Buijk en 5e prijs Teus van Dijk 

 Tanno Swets zat geduldig te wachten op de vis die maar niet wilde bijten, jammer, zijn net bleef leeg.

 

 

Uitslag heren:

Misschien leuk om te weten waar je hebt gezeten.

 

 Er is heel veel voer  en bijbehorende spullen voor nodig om met elkaar ruim 27 kilo vis te vangen.

 

 

 

 

De dames visten ’s middags in de Alverput.

Vijf dames gingen de strijd aan met elkaar, wie vangt de meeste vis.

Dat lukte Lizanne Schmaal met 590 gram., 2e prijs Jannie van Dijk 455 gram, 3e prijs Yvonne Rietveld 450 gram, 4e prijs Ati Muilwijk  440 gram en de 5e prijs voor Joke Slob, helaas niets gevangen maar toch een prijs.

 

 

 

 

 

 

Ook de jeugd visten in de Alverput.

15 jongens en meisjes verschenen er bij de put en wie vangt de meeste centimeters vis.

Mette Schmaal heeft de meeste vis in centimeters boven water gehaald, 2 visjes met een lengte van 32 cm, 2e prijs voor Pieter Kraaijeveld 26 cm, 3e prijs Swen van Gangelen 13 cm en Swen Meerkerk ging er met de 4e prijs vandoor, hij haalde nog 1 visje naar de wal met een lengte van 11 cm.

 

 

 

 

Van de 15 jeugdige vissers waren er 11 die geen vis gevangen hadden maar toch prijs, jammer maar wel blije gezichten.

Van links naar rechts: Arjan Stam, Elyse van Gangelen, Jeroen Vos, Anouk van Lunteren, Britte Schmaal, Jannik Kraaijeveld,

Bas de Bruin, Ton de Bruin, Henk Kloek , Joël den Toom en als laatste Gerja Kloek, volgend jaar weer meedoen en dan heb je misschien meer succes!

 

 

 

 

 

Na het vissen was er de prijsuitreiking in de Til te Giessenburg waar het een drukte van belang was, ouders, jeugd, dames en heren hadden zich verzameld onder het genot van een hapje en een drankje. Op deze dag is er voor alle deelnemers een prijs!

Het motto van deze dag is: vooral sportief bezig zijn en gezelligheid en daarnaast een prijsje in ontvangst te mogen nemen.

Als bestuur van HSV De Alver kijken we terug op een geslaagde dag!

Voor meer foto’s ga naar ons fotoalbum 2017