17 dec: Waar komen onze leden vandaan!!!

Hengelsportvereniging “De Alver” uit Giessenburg mag gerust een bijzondere vereniging genoemd worden. Niet alleen omdat de club maar liefst ruim 1100 leden heeft en daarmee zich de grootste club van Giessenburg mag noemen, maar ook omdat er heel veel verschillende activiteiten worden gehouden.

ON-GE-LO-FE-LIJK! MAAR ECHT WAAR!

De Alver is Internationaal op de kaart aanwezig. Uit 6 verschillende landen komen onze leden:  Nederland, BelgiĆ«, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland.

 

De Alver kent een rijke historie, het begon allemaal in 1967.

Zo is op 1 januari 1967 HSV “De Alver”opgericht.

De club heeft diverse doelen. Zo wil zij de hengelsport als sportive recreatie bevorderen en ze wil de visstand beschermen. De belangen van de sportvissers worden behartigd en in het bijzonder die van de bij de vereniging aangesloten leden. Verder zet de club vissoorten uit die voor de hengelsport van belang zijn.


                   // En dat al 52 jaar //

“Wij hebben de Giessen als ons viswater”. 

Wij willen graag dat je lid bent van de Alver om er in te vissen. En nu komt het: waar komen onze leden allemaal vandaan.die zo graag vissen op de Giessen. Een opsomming van de landen: Nederland, BelgiĆ«, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland.

En vanuit Nederland uit meer dan 75 verschillende plaatsen door heel Nederland.

Wij zijn trots op het succes van onze Giessenburgse vereniging. We houden veel activiteiten, waar steeds weer veel belangstelling voor is. 

 

Er is veel animo voor het vissen op de Giessen, daarom zoveel leden die met plezier een hengeltje uitgooien. Het onverwachte dat is leuk, niet weten of je en wat je gaat vangen.”het is altijd anders, ineens zit er dan een grote brasem of zeelt aan je haak”

 

Het is ook een sociaal gebeuren, zo met z’n allen vissen in wedstrijdverband.

De Alver kijkt alweer uit naar het nieuwe seizoen, voor iedereen weer nieuwe kansen!!!