7 sept: Familiedag met BBQ bij de Alverput

Ondanks het regenachtige weer waren er toch genoeg vissers aanwezig om onze gezellige jaarlijkse familiedag te houden bij de Alverput, met na afloop een heerlijke barbecue.

Wie van de heren was vandaag de allerbeste visser,

Tuurlijk, tuurlijk, het kon nog mis gaan

voor Cor Goedhart maar dat ging niet gebeuren.

Hij sleepte maar liefst 6420 gram vis uit de Alverput en won  zeer ruim van de overige vissers.

Geflankeerd door 2e Cor Schot  en 3e Leo Kros, die niet in de schaduw konden staan.

Ook de dames waren vertegenwoordigd en de grote winnares was ook nu weer Josien Kros, niet te overtreffen voor de andere 2 dames.

Als je het verschil wilt maken en je gaat nadenken wordt alles moeilijk, niet doen gewoon winnen en dat deed onze,

grote, grote altijd bescheiden

Josien Kros, maar dat hoefde vandaag echt niet want ze won overtuigend met  2280 gram.

 Trots als pauwen zo staan onze dames op de foto, naast Josien, Jannie 2e en Corrie 3e. 

 

De dag verliep met regen, er werd ’s morgens en ’s middags gevist en tussendoor werd er gezorgd voor een heerlijke lunch met soep en broodjes. Die mede gesponsord werd door Jaap van Prooijen, Slagerij in het winkelcentrum Giessenhof te H-Giessendam. Hartelijke dank voor deze heerlijke lunch!

 

We konden heerlijk droog zitten in de tent die was opgezet.

 

 

 

 

’s Morgens viel de regen mee maar  ’s middags was de regen rijkelijk aanwezig.  Onder moeders paraplu, zaten eens twee.……….. en de regen ging van tik, tak, tik, op moeders paraplu, op moeders paraplu!!!

 

 

Toch blijven lachen en dat deden de anderen ook.

 

 

 

 

 

 

 

Na afloop stond er een barbecue gereed die onze vertrouwde Martin de Krey al jaren voor ons verzorgd..Het smaakte heerlijk!

 

 

 

 

 

De prijsuitreiking vond na afloop van vissen plaats onder het genot van de heerlijke bbq en een glaasje wijn of fris erbij. 

Bij de heren was de uitslag: 1e prijs Cor Goedhart met 6420 gram, 2e prijs Cor Schot met 3700 gram en 3e prijs ging naar Leo Kros met 2260 gram.  De overige vissers waren: Gijs van Noordenne 1110 gram, Cees van Dijk 800 gram, B. v/d Linden 710 gram, Flip Stijl 700 gram en dan de drie heren met een dikke vette nul. Huib Batenburg, Piet van Dijk en Vas Rietveld.

 

Bij de dames was de uitslag: 1e prijs Josien Kros met 2280 gram, 2e prijs Jannie van Dijk met 810 gram en 3e prijs voor Corrie van Geffen met 710 gram.   Traditiegetrouw kregen de vissende dames ook nog een bloemenbon! 

Ook onze dame van de catering Corrie van Geffen mogen we niet vergeten, trouw als altijd op haar post, die uitstekend allen heeft voor voorzien van eten en drinken. Maar ook zij genoot van een lekker hapje.

 

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag, mede door de vele voorbereidende werkzaamheden die verricht zijn door bestuur en vrijwilligers om deze dag mogelijk te maken.

Onze dank hiervoor!!!