2 dec: HSV De Alver, de wedstrijdvissers van 2020

Dit bericht staat in het teken van bedanken. Dat is mooi, omdat iemand bedanken of door iemand bedankt wordt gewoon goed voelt.

Wij realiseren ons dat wij als HSV “De Alver”de grootste vereniging van Giessenburg zijn en daar zijn we best trots op en heel veel trouwe leden hebben en ook ver daar buiten.

 

De HSV is een actieve vereniging. Er worden veel activiteiten gehouden in het seizoen. Helaas kon dit jaar niet alles gerealiseerd worden i.v.m. Corona dat ons leven totaal veranderde en nog steeds is het niet over.

Ook de viswedstrijden moesten we stop zetten en hebben maar een deel van alle wedstrijden kunnen vissen. Erg jammer, maar het was en is niet anders.

Maar we hebben toch onze wedstrijdvissers bij elkaar en wij beschikken ook over eigen viswater en waar we allemaal ook nog kunnen vissen.

Onze Alverput. Daarnaast kunnen we ook op de Giessen heerlijk in ons bootje vissen.

Ook gaan we vissen in de Peursumsevliet Zo kunnen we ook vissen in de Slingelandseplassen, meestal in de Koeienput. Of het nog niet genoeg is kunnen we ook in de Buiten Giessen vissen nabij de Jupiterflat. 

Maar we hebben nog meer plekken waar we kunnen vissen, het Merwedekanaal te Arkel, ook in het Merwedekanaal bij de Bazelbrug.

Ook wordt er gevist in de Linge bij de Filiusbocht.

En niet te vergeten ook in  de Merwede. 

Wat een weelde om op zoveel plaatsen te kunnen vissen, vanaf de wal of in de boot. Het is altijd genieten als je zo je hobby kunt beoefenen.

Als vereniging zijn wij trots op onze vissers, deze vissers hebben zich in het seizoen op verschillende competities laten zien en meegevist.

WEDSTRIJDVISSERS BEDANKT!!!

In het seizoen zijn er vier verschillende competities, in de wedstrijden zijn blokken gemaakt. Om het aantrekkelijk te maken voor de vissers. Dat niet altijd dezelfde visser met de prijs naar huis gaat, maar ook eens een ander aan de beurt komt.

Wie in het blok de meeste punten heeft gaat met een zak geld naar huis en een vrolijk gezicht. 

Op naar het volgende seizoen 2021!!! 

( Hoop doet leven en we hopen dat we volgend seizoen weer als vanouds kunnen vissen)