12 mei: Ontvangen bijdrage van Rivierenlandfonds

Het bestuur van HSV De Alver heeft een aanvraag ingediend bij het Rivierenlandfonds voor een financiƫle bijdrage voor de organisatie van de viswedstrijden voor de jeugd.

Daar is positief op gereageerd en wij hebben een mooi bedrag ontvangen voor onze jeugd. Zo kunnen wij in samenwerking met Speeltuinverenigiging Kindervreugd twee avonden viswedstrijden houden. De HSV zorgt voor de hengels en de prijzen.

dank zij het Rivierenlandfonds.

 

Nu is het onzeker in deze coronatijd dat deze wedstrijden door kunnen gaan op het tijdstip dat wij dat anders gepland hadden.  We hopen en gaan bekijken of we het later in het jaar nog kunnen organiseren. Dus voor onze jeugd, houdt moed, misschien gaat het toch nog gebeuren.

 

Het Rivierenlandfonds ondersteunt maatschappelijke activiteiten op het snijvak van kunst en cultuur, sport en recreatie, educatie, gezondheid en zorg voor natuur en milieu.

Het Rivierenlandfonds hecht grote waarde aan initiatieven met vrijwilligers, die de samenleving op lokaal of regionaal niveau zelf ontwikkeld en die de samenleving versterken.

Als HSV De Alver bedanken wij het bestuur van Stichting Rivierenlandfonds voor de ontvangen bijdrage!