22 aug: De Grote Visdag komt er weer aan voor jong en oud

Elk jaar organiseert H.S.V. “De Alver”de grote visdag. Hierbij wordt de jeugd niet overgeslagen. Ook dit jaar hopen we op zaterdag 22 augustus met jullie te gaan vissen.

Er zijn leuke prijzen te winnen! Voor de jeugd tot 14 jaar.

We gaan vissen in onze Alverput gelegen aan het einde van de Kerkweg rechtsaf. Aanvang 13.30 t/m 15.00 uur. Graag om 13.15 uur aanwezig zijn. Wij zorgen voor aas en voer en je hoeft geen leefnet mee te nemen, de vis wordt gelijk gemeten.

Vervoer is op eigen gelegenheid. Je kan uiteraard je eigen spullen meenemen, maar ook de Alver heeft voldoende hengels en visspullen. We loten om 13.15 uur en daarna ga je naar je stekkie en begint het vissen na de toeter. Leden en niet leden zijn van  harte welkom, let wel, je hebt allemaal prijs ook al heb je niets gevangen.

Weet je nog vriendjes of vriendinnetjes die willen vissen? Geef het door!

Na afloop is de prijsuitreiking in de Til te Giessenburg vanaf 15.00 uur t/m 16.00 uur. Je vader of moeder mag ook mee naar te Til, maar opgeven i.v.m. corona voor de zitplaatsen in de Til.

Geef je dan op t/m 20 augustus bij Jannie van Dijk via telefoon of mail naar 06-20433404 of mail japievandijk1@gmail.com. Geef ook door of je een hengel wilt lenen of niet.