22 mei: De medeoprichter van HSV De Alver is 88 jaar geworden!

HSV De Alver bestaat dit jaar 53 jaar en dat hebben wij te danken aan:

Onze oprichters Vas Rietveld en wijlen Bert de Jong.

We hebben nu een prachtige hengelsportvereniging met meer dan 1200 leden.

Onze oprichter Vas Rietveld willen we vandaag eens extra in het zonnetje zetten met zijn 88e verjaardag, wat een dag als je deze mijlpaal mag beleven.

Vas, van harte gefeliciteerd met je verjaardag namens alle leden!!!

 

 

Dankzij deze twee mensen hebben wij zo’n prachtige vereniging. Alleen zitten we nu in een bijzondere tijd i.v.m. het coronavirus dat we niet in wedstrijdverband mogen vissen.

Maar we waren het afgelopen voorjaar vol goede moed begonnen en Vas viste nog steeds mee.Een jaar ouder en nog steeds in staat om mee te vissen, dat bewijst maar weer dat leeftijd slechts een getal is.

Alleen moeten we het nu ieder afzonderlijk doen en niet in wedstrijdverband, dat is verboden en we missen elkaar en ook de gezelligheid. 

Ondanks dat wij niet mogen vissen met elkaar, komen er toch heel veel nieuwe leden bij, ieder heeft nu tijd om te vissen of weer opnieuw te gaan vissen.

 

Een duidelijke boost voor de hengelsport in het algemeen, maar nog veel belangrijker is dat de hengelsport meer gewaardeerd wordt in de huidige maatschappij.

Louter positieve berichten, de jeugd gaat weer vissen en ondanks deze grote crisis zorgt onze sport voor een goede mentale gezondheid.

Nogmaals VAS, wij wensen je een fijne dag toe en hopen dat je weer met ons

gezamenlijk mag gaan vissen!!!  

 EET SMAKELIJK!!!

 

EN NOG VEEL VISPLEZIER AAN DE WATERKANT TOEGEWENST!