5 okt: Corona en Sportvissen

Corona en Sportvissen

Afgelopen week heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd die de oplopende cijfers omtrent de corona-crisis een halt toe moeten roepen.

Sportvisserij Nederland is blij dat veel mensen momenteel hun ontspanning vinden in het vissen, maar wil ook net als iedereen bijdragen aan de bestrijding van het coronavirus. Het strikt naleven van de afgekondigde maatregelen is niet allen van belang voor je eigen gezondheid en die van anderen, maar ook om de komende tijd te kunnen blijven vissen. Neem ze daarom  serieus en handel hier als sportvisser na.

De volgende richtlijnen brengen we nogmaals met klem onder de aandacht;

 

 

 

 

*Heb jij of een gezinslid verschijnselen van griep of verkoudheid? Blijf dan thuis!

*Ben je volledig klachtenvrij en wil je gaan vissen? Ga dan alleen op pad, ook als je naar de visstek reist of wanneer je met een boot het water opgaat ( met uitzondering van personen uit hetzelfde huishouden)

*Kies je stekken bij voorkeur in landelijk gebied, zodat je geen of weinig andere mensen tegenkomt en het verbod op groepsvorming niet        overtreedt.

*Houd je ten allen tijde aan de minimale afstand van 1,5 meter. Neem echter het zekere voor het onzekere en houd zoveel mogelijk afstand.
 Als bestuur van HSV “De Alver” staan wij hier volledig achter!~~