5 sept: Familiedag bij de Alverput

Wat hebben we een gezellige dag met elkaar gehad tijdens onze jaarlijkse familiedag bij de Alverput. En het weer heeft meegewerkt. Geen tent en geen bbq deze keer i.v.m. corona maar in de open lucht kan het ook gezellig zijn. Na afloop een hap en snap bij de Til te Giessenburg.

Hoe mooi kan het zijn, de put op de achtergrond en de soep en broodjes liet een ieder zich heerlijk smaken.

Wie van de heren was vandaag de allerbeste visser,

Leo Kros groeit uit tot HSV De Alver held. Wat een prestatie heeft hij vandaag neergezet door 7200 gram vis te vangen en er met de winst vandoor ging.

Geflankeerd door 2e Cor Schot en 3e Teus de Ruiter.

OOK de dames waren vertegenwoordigd en de grote winnares was Jannie van Dijk, niet te overtreffen voor de andere 2 dames. Het wordt steeds moeilijker, de concurrentie wordt beter maar vandaag won Jannie van Dijk overtuigend met 2010 gram. Ze kan intens genieten van haar overwinning!!!  Trots als pauwen staan naast haar 2e Josien Kros en 3e Corrie van Geffen.

 

De dag verliep zonder regen, er werd ’s morgens en ’s middags gevist en tussendoor werd er gezorgd voor een heerlijke lunch met soep en broodjes.

Ook de familie de Ruiter liet het zich goed smaken samen op de bank!

De soep en broodjes die mede gesponsord werden door Jaap van Prooijen, Slagerij in het winkelcentrum Giessenhof te H-Giessendam. Hartelijk dank voor deze heerlijke lunch!

Zo ging de dag van vissen voorbij, het had zeker beter kunnen zijn met de vangst maar  je moet het nemen zoals het komt.

De prijsuitreiking vond deze keer plaats in de Til.

De vangsten waren: winnaar Leo Kros met 7200 gram, 2e Cor Schot met 6800 gram en 3e Teus de Ruiter met 4630 gram,

De overige vissers waren: Huib Batenburg 4250 gram, Cor Goedhardt 3630 gram, Flip Stijl 2780 gram, Piet van Dijk 2430 gram, Hans van Kekum 2010 gram, Vas Rietveld 1990 gram, Gijs van Noordenne 1210 gram, Arie Meerkerk 1080 gram, Adrie Smit helaas 0 gram.

 

 

 

 

 

De vansten bij de dames: winnaar Jannie van Dijk met 2010 gram, 2e Josien Kros met 1290 gram en 3e Corrie van Geffen met 950 gram, helaas voor Sija de Ruiter een nul.  Traditie getrouw kregen de vissende dames ook nog een bloemenbon.

 

 

 

 

Onze oudste deelnemer wil ik toch ook even in het zonnetje zetten, bijna 92 jaar en een hele dag meegevist!!! chapeau, Gijs van Noordennen al zoveel jaren erbij “daar nemen wij ons petje voor af”

 Nog een apart verhaal: Arie Meerkerk zei: als mijn vrouw vraagt wat heb je gedaan vandaag,  zeg ik maaien gewassen in plaats van vissen gevangen.

 

 

 

Na afloop naar de Til voor een hapje en een drankje waar we wel aan toe waren na het vissen, er waren er die bijna in slaap vielen, dus die hoefden geen slaapmutsje meer. Lekker een borrel en heerlijke hapjes smaakten lekker. 

 

 

 

 

De organisatie onder de bezielende leiding van Flip Stijl kijkt terug op een geslaagde dag, die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Ook bedanken alle vissers het bestuur die er voor gezorgd heeft dat wij vandaag  een gratis dag hebben aangeboden gekregen, die gesponsord werd door HSV De Alver.

Onze dank hiervoor!!!