13 febr: Nieuwe bordjes geplaatst in en bij de Giessen voor dagvergunningen

Als HSV De Alver hebben wij de Giessen als ons eigen viswater. Als je lid bent mag je vissen in onze mooie Giessen.  Ook de leden die lid zijn van Alblasserwaard West mogen in de Giessen vissen.  Nu komen er op verschillende plaatsen langs de Giessen mensen vissen van ver en hebben geen vergunning. Je moet dan een dagvergunning hebben.

Op zaterdag 13 februari tijdens de ijsperiode zijn Teus en Piet van Dijk op pad gegaan om de nieuwe bordjes op te hangen/plaatsen. Dan lukt het allemaal beter.

 

Als je bij de nieuwe brug/Provinciale weg richting Peursum staat het eerste bordje.Dan kom je bij de Groot langs de Doetseweg en daar is een geliefd plekje en ruimte aan de Giessen waar je heerlijk kunt gaan zitten vissen. Daar kom je  weer  een bordje tegen.

Bij het Dorp in Giessenburg achter Cor Verhoeven staat in de Giessen het 3e bordje. De boten die vanaf de Peursumsevliet komen kunnen er niet onder uit, als je de Giessen opvaart moet je een vergunning hebben.

 

 

 

 

 

De boten die vanaf Giessendam op de Giessen varen komen het 4e bordje tegen aan de Giessen bij het visplek vlak bij Bouwmeesterwatersport.

Je vaart verder en dan kom je achter in Neerpolder het 5e bordje tegen, je kunt er niet omheen dat je een vergunning moet hebben van HSV De Alver.

 

 

Deze dagvergunningen zijn te  verkrijgen bij Welkoop aan de Peursumseweg 25a te Giessenburg.