19 mei: Uitreiking “vrijwilliger van het jaar” door Sportvisserij Zuid-West Nederland

Flip Stijl met een mooie oorkonde en een prachtige bos bloemen. inclusief een envelop met inhoud.

Uitgereikt door de voorzitter.

Op donderdagavond 19 mei was de ledenvergadering van Sportvisserij Zuid-West Nederland die gehouden werd in Made. Nu moest er iets verzonnen worden om Flip Stijl daar mee naar toe te lokken. En dat lukte.

Dus op naar Made, niets vermoedend de vergaderzaal binnen gestapt en de avond verliep met veel gesprekstof en aangekomen bij Punt 14  “Uitreiking vrijwilliger van het jaar “werd er om geroepen of Flip Stijl naar voren wilde komen. U kunt begrijpen dat de schrik hem om het hart sloeg want hij wist van niets. Op de mail kwam een aanvraag die je in kon dienen en dat voor hem  aangevraagd.

Hij is gekozen als:

“Vrijwilliger van het jaar” door Sportvisserij 

Zuid-West Nederland. Wat een verrassing was dat zeg! 

Ik dacht: heb ik dit verdiend bij de uitreiking dit is zo mooi! Dit is zo enorm bijzonder, ik wist niet wat ik hoorde, had het niet zien aankomen. Dit is prachtig, maar dit is….., dit ben ik hé, dit gaat over de band tussen mijn visclub en mij.

Heel bijzonder en zo eervol!!!

 

Je moest opgeven waar hij zich zoal mee bezig houdt: Dat kunt u hier lezen en dat is heel veel:

  • penningmeester,*  ledenadministratie * alle vergunningen aanvragen * alle blokprijzen in orde maken * prijzen kopen voor de Sinterklaaswedstrijd/Kerstwedstrijden * familiedag bij de Alverput met catering, bekers regelen voor de kampioenen en zo kunnen we nog wel even doorgaan, dit is in het kort opgeschreven, maar bij al deze activiteiten komt nog zoveel bij.

Kortom een man die zoveel voor zijn hengelsportvereniging “De Alver” over heeft gehad en nog heeft.

Zo kunt u de activiteiten van Flip beschrijven, maar zijn antwoord is: ik heb dit niet kunnen doen zonder de hulp van het bestuur en de vele vrijwilligers en leden die mij hebben bij gestaan!

Nogmaals bedankt!

Namens het bestuur en alle leden van Hengelsportvereniging “De Alver” feliciteren wij je van harte met deze mooie oorkonde en dik verdiend voor alle jaaaaren die je ingezet hebt!!!