25 nov: De vispassen zijn binnen voor 2023!

De VISpassen zijn binnen.  Sportvisserij Nederland heeft er voor gezorgd dat iedereen die betaald heeft zijn vispas op tijd kan krijgen.

Maar nu moeten de enveloppen nog gevuld worden met vergunningen enz. en bij verschillende nog een boekje.

In de Til is het altijd heel gezellig met elkaar. Voordat je bijna 1300 enveloppen gevuld hebt met een activiteitenrooster, zaterdagwalprogramma en het woensdagavondprogramma. Maar gelukkig heeft de Alver vele vrijwilligers die komen helpen, nu weer met enveloppen vullen.  U ziet wel wat een organisatie dat met zich mee brengt.

Nog even kijken of het wel klopt, want secuur is hij hoor!

 

Dank aan alle medewerkers, Albert Janssen, Cees Ambachtsheer, Leo Kros, Huib Batenburg, Ernst Hartog en Piet van Dijk.  Corrie van Geffen heeft meerdere taken uitgevoerd, onmisbaar, alleen was ze een beetje laat. Het is een geweldige ploeg die dit met  elkaar weer gedaan hebben!!!

Flip Stijl zit altijd apart, die vult vast de enveloppen voor de nieuwe leden die in het komende jaar zich weer aanmelden.

 

 

 

 

Zo hebben we voor de post een hele zending, voor de vrijwilligers die ze weer rondbrengen. Dat scheelt weer portokosten want dat is ook niet mis voor zoveel enveloppen.

 

 

 

 

Jannie van Dijk sorteert de enveloppen op plaatsnamen en zo heeft ieder zijn taak.

Allen hartelijk bedankt!!!