26 nov: 2e kerstwetstrijd in de Koeienput/Slingelandseplassen

De tweede kerstwedstrijd in een serie van 3 wedstrijden, die gevist werd in de Surfput.

Een prachtige  zaterdagmorgen zo mogen we deze dag wel noemen, in deze herfst/wintertijd. Er waren zeventien vissers aanwezig. Het was tenslotte de 2e wedstrijd om punten te verzamelen voor de eindzege. Wie gaat dat vandaag waarmaken!

Het zijn 3 wedstrijden en je moet er 2 meegevist hebben om in aanmerking te komen voor een prijs:

Zoveel visjes als er vorige week gevangen zijn, zo weinig waren het deze morgen. Maar 6 van de 17 vissers hadden vis gevangen.  Teus de Ruiter, Cor Goedhart, Jan de Ruiter, Patrick de Ruiter, Huib Batenburg en Dirk van Rijswijk.

 

Wie maakte dat vandaag waar en wie ging met de volle buit naar huis: Teus de Ruiter.         Hij wist ze allemaal te verslaan en met een grote glimlach zag hij de weegschaal staan op 2995 gram. Daar had hij maar 3 vissen voor nodig. Ongekend dat hij 3 zulke grote vissen gevangen heeft en 9 vissers de hele morgen hebben zitten kijken naar hun dobber, maar helaas geen beet gekregen!

Uitslag 2e kerst wedstrijd: Uitslag 1e kerstwedstrijd:

Op naar de 3e en laatste kerstwedstrijd.  Dit is tevens de laatste wedstrijd van het seizoen 2022!. Na  afloop naar de Til voor de prijsuitreiking.  Ook al heeft u niet meegevist of maar 1 of 2 wedstrijden met uw partner bent u welkom in de Til vanaf 16.00 uur.