3 sept: De Familiedag bij de Alverput komt er weer aan!!!

Op zaterdag 3 september staat op de agenda: Familiedag bij de Alverput. Het is de bedoeling dat we gaan vissen zowel ’s morgens als ’s middags met tussen de middag een heerlijke lunch met soep en broodjes. We maken er met elkaar een gezellige dag van!

  De Alverput! Na afloop gaan we naar de Til te Giessenburg om daar de dag af te sluiten met een borrel en wat lekkers.

U kunt zich nog opgeven bij de dhr. Flip Stijl. Zie uitnodiging die verstuurd is aan alle leden.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ook bij de Alverput groeit het riet welig en de plekken worden steeds kleiner. Nu moeten we a.s. zaterdag daar vissen en is het wel fijn als je de ruimte hebt.  Op woensdagavond zijn er weer vrijwilligers op pad geweest en hebben alle plekken weer ontdaan van riet en waar nodig plompenblad weggehaald. Zo kunnen we zaterdag weer heerlijk vissen.

We hebben gelukkig veel vrijwilligers die de schouders er onder willen zetten, Piet van Dijk en Cees Ambachtsheer was deze avond  van de partij. Ook Jannie van Dijk weet haar mannetje te staan. Hartelijk dank voor alle hulp!