19 aug: De Grote Visdag komt er weer aan voor jong en oud!

OP zaterdag 19 augustus gaan we de Grote Visdag weer organiseren. 

De heren en dames gaan ’s morgens vissen in het Kanaal van Steenenhoek vanaf de Schelluinsebrug richting Gorinchem.  Nadat er gewogen is gaan de heren en dames naar huis en komen ’s middags weer terug bij  De Til te Giessenburg om daar de prijzen in ontvangst te nemen onder het genot van een hapje en een drankje.  Als je niet aanwezig bent ’s middags gaat de prijs naar de vereniging.  (alleen om dringende reden maken we natuurlijk een uitzondering, vooraf aangeven)

Vanaf 16.00 uur t/m 18.00 uur zijn de vissers en ook diegene die niet hebben kunnen vissen door omstandigheden met partner welkom.

De jeugd gaat ’s middags vissen in de Alverput.  Graag aanwezig om 13.30 uur .We beginnen om 14.00 uur  t/m 15.30 uur en na afloop is de prijsuitreiking gelijk bij de Alverput.

Je mag je eigen hengel meenemen, geen feeder en anders heeft de Alver ook nog hengels beschikbaar. Wel even doorgeven of je een hengel moet hebben. Voor iedereen is er een prijs beschikbaar!

LET OP: Voor de heren kunt u opgeven t/m 15 augustus en voor de jeugd t/m 17 augustus.  Als u het nog niet gedaan hebt, het kan nog steeds en geef u zo snel mogelijk op!

Wij hopen op een grote deelname!  Tot zaterdag 19 augustus!!!