5 sept: RaboClubSupport, u kunt stemmen vanaf 5 september

OPLETTEN GEBLAZEN:  U KUNT NOG STEMMEN TOT EN MET 27 SEPTEMBER:

LAAT UW STEM NIET VERLOREN GAAN!!!

LET OP: De stemperiode voor RaboClubSupport  2022 gaat vanaf 5 september van Start!!!

RaboClubSupport: u kunt stemmen vanaf 5 september t/m  27 september.

Onze club doet mee met de Rabo ClubSupport. Een club is zoveel meer dan een club. Het is een plek waar je samenkomt ,waar iedereen elkaar kent.

De Rabobank heeft de RaboClubSupport  gestart om verenigingen een steuntje in de rug te  geven. Wij bieden u kennis en financiële ondersteuning aan om clubs en verenigingen sterker te maken voor de toekomst!  Met Rabo ClubSupport investeren wij kennis, met werk en geld voor verenigingen.

Help jij jouw club haar doel te bereiken!

Jij beslist mee!

Iedereen verdient een club. Want daar maken we elkaar sterk. Daarom  helpen wij via Rabo ClubSupport het hele jaar tienduizenden clubs en verenigingen met bij voorbeeld, talen ontwikkeling en duurzaamheid.  Met de Rabo ClubSupport geven wij het lokale verenigingsleven een financieel steuntje in de rug. Waarom we dit doen omdat we het belangrijk vinden dat mensen verbonden zijn met de lokale samenleving. Verenigingen vervullen hierin een belangrijke rol. Daarom wil de Rabobank zo bijdragen aan een duurzame lokale activiteit die de leefomgevingen en sociale cohesie door sport, cultuur  en het verenigingsleven versterken. Maar dit kan alleen succesvol zijn als er partijen in onze regio zijn die initiatieven ontwikkelen, verenigingen besturen met vrijwilligers die de schouder er onder zetten.

Als u onze vereniging een warm hart toedraagt dan kunt u op de HSV  stemmen vanaf 5 september  t/m 27 september, als lid bepaal jij namelijk welke  club een financiële ondersteuning ontvangt.

Kortom: jouw stem is geld waard!

Dit is goed voor jouw club en geweldig voor de samenleving.

U kunt stemmen en ons vinden onder de D van DE ALVER.

Vanaf 3 oktober is de prijsuitreiking!