4 febr: MIJN SPORTVISSERIJ

MIJN SPORTVISSERIJ:

“Met iedere nieuwe versie van de VISpas bieden we de sportvisser nog meer waar  voor zijn geld”

 

Zegt Marjan van Kampen, voorzitter van Sportvisserij Nederland. In eerste instantie is dat natuurlijk extra viswater. Daarin hebben we dit jaar een flinke slag geslagen: in 2017 is maar liefst 2.000 hectare nieuw viswater opgenomen in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. Dat varieert van klein stadswater tot grote waterstelsels. We zijn de hengelsportverenigingen en -federaties erg dankbaar voor hun inspanningen om zoveel mogelijk water beschikbaar te stellen voor alle VISpashouders.

 

Gegevens beheren

Een ander belangerijke noviteit voor 2018 is MIJNSPORTVISSERIJ. Dit is een online service-omgeving waarin iedere VISpashouder zijn of haar gegevens kan beheren.“het principe is heel simpel”, legt van Kampen uit. “Je registreert je eenmalig, koppelt je VISpas aan deze online omgeving en daarna kun je inloggen via je Facebook- of Google+account. Vervolgens kun je snel en gemakkelijk allerlei zaken regelen zonder te hoeven bellen of mailen met je hengelsportvereniging dan wel het kantoor van Sportvisserij Nederland. Bijvoorbeeld als je een verhuizing wilt doorgeven of anderzins je persoonlijke gegevens die aan de VISpaszijn gekoppeld wilt wijzigen.

Meer functionaliteiten 

MijnSportvisserij telt nog veel meer handigie functionaliteiten. Van Kampen: “Stel dat je je VISpas kwijtraakt, dan kun je hier een duplicaat aanvragen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook de gratis MeeVistoestemming aanvragen en aangeven of je ervoor kiest om de  papieren lijst van viswateren te ontvangen als je de VISplanner onverhoopt niet gebruikt. En mocht je met een specifieke vraag zitten waarop je het antwoord niet kunt vinden, dan kun je via het contactformulier contact opnemen met Sportvisserij Nederland”. De komende maanden wordt MijnSportvisserij verder ontwikkeld en het aantal functionaliteiten flink uitgebreid-onder meer bestellingen doen en abonnementen afsluiten.

 

“”Iedere sportvisser met een VISpas profiteert zo van een nog betere en snellere service”” besluit Marjan van Kampen, voorzitter van  Sportvisserij Nederland.

 

 

>>REGISTREREN EN KOPPELEN

Om gebruik te kunnen  maken van MijnSportvisserij. dien je je eerst te registreren en op www.mijnsportvisserij.nl
Na één klik op de link in de bevestigingsmail kun je onder het kopje “VISpassen” vervolgens je VISpas koppelen om de persoonlijke gegevens op te halen uit de centrale ledenadministratie. Mocht je in de MijnSportvisserij-omgeving tegen een probleem of foutmelding aanlopen, meld dit dan direct even via het contactformulier on het kopje “Contact”.

 

Bron: Visblad december 2017 van Sportvisserij Nederland