De Vispas

Per 1 januari 2007 is er de vispas, daarbij horende de lijst van viswateren, waar een tal van wateren in staan waar U vissen mag.

Wordt u lid van H.S.V. de Alver dan mag U in ons water vissen, in de wateren die in de lijst van viswateren voor komt, en U krijgt er een vergunning bij van de Alblasserwaard-west, waar diversen hengelsportverenigingen water hebben in gebracht om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de hengelsportliefhebber.

Bent U bij meerdere hengelsportverenigingen lid, dat kunt U via Sportvisserij Nederland Uw dubbel betaalde landelijke afdracht terug vragen.

Contributie per 1 januari 2020

Jeugdleden: ( tot 1 januari van het jaar waarin de leeftijd van 14 jaar wordt bereikt ) 17.25 euro per jaar incl. Vispas.

Heren / Dames: ( vanaf 1 januari van het jaar waarin de leeftijd van 14 jaar wordt / is bereikt ) 36,00 euro per jaar incl. Vispas.

Inschrijfgeld nieuwe leden( eenmalig, geld niet voor jeugdleden ) 5,50 euro.

Abbonement op het Visblad 7,80 euro per jaar.

Dagvergunning voor de Buiten-Giessen, De Giessen en de Grote Vliet verkrijgbaar bij de verkoopadressen à 3,50 euro.

Dagvergunningen voor het Recreatiegebied Slingeland, verkrijgbaar bij de verkoopadressen en H.S.V.”de Graafstroom” à 2,50 euro

Opzegging van lidmaadschap voor 1 October van elk kalenderjaar.


Ook kunt U kiezen voor automatische afschrijving van uw contributie.

Wilt U na 6 februari alsnog U Vispas, en uw controbutie voldoen zijn wij genoodzaakt op nieuw het inschrijfgeld in rekening te brengen.

De Vispas als mede het lidmaatschap is verkrijgbaar via onze ledenadministratie 06-54794100 ( hsvdealver@planet.nl ) en via VISPAS ONLINE

Ook kunt u via onze website uw lidmaadschap aanmelden. Bij het verwerken van uw gegevens kunt u gelijk uw voorlopige vispas afdrukken
na betaling van uw contributiegeld. Ook dient u het banknummer in te vullen daar de vereniging op automatische incasso is overgegaan.

Ook op het navolgende adressen kunt U terecht voor vispas en dagverguningen:

Welkoop, Peursumseweg 25a te Giessenburg en Hengelsport Gorcum, 0183-448363

Sfeerimpressie Hengelsportvereniging de Alver

HSV De Alver dankt haar sponsoren:

© 2017 - 2024 HSV De Alver | Ontworpen en gebouwd met door Commpro