17 mrt: Vuil vissen voor de 50e keer op de Giessen

De nationale schoonmaakaktie die gehouden wordt op zaterdag 17 maart, georganiseerd door de Wildbeheereenheden Alblasserwaard West en Oost alsmede diverse Water- en Hengelsportverenigingen in het kader van:

DE NATUUR HOU JE NATUURLIJK SCHOON”   

 

Op deze dag worden weer de terreinen, watergangen, polders, polderwegen  van zwerfvuil ontdaan door de JAGER, VISSER, DRIJVER EN WATERSPORTER.

Wij hopen dat U ook deze dag van de partij wilt en kunt zijn om Uw terrein, Uw vaarwater, Uw viswater, Uw visstek, of gewoon Uw Alblasserwaard weer een schoner aanzien te geven.

 

Er worden op diverse plaatsen containers neergezet om het verzamelde zwerfafval in te doen zodat het later afgevoerd kan worden. 

De HSV De Alver neemt de Giessen voor haar rekening met de nodige vrijwilligers en doen dit al voor de 50e keer. Dit mag best bijzonder genoemd worden.

Ze gaan dit al doen in de week voorafgaand aan de nationale schoonmaakaktie op 17 maart. De medeoprichter van de Alver, dhr. Vas Rietveld was bij de eerste keer en hoopt ook dit jaar van de partij te zijn voor de 50e keer.  Een pluim verdiend!!!

Als bestuur hopen we dat ze weinig vuil op hoeven te ruimen zodat een ieder zich bewust maakt dat de natuur schoon moet blijven.