9 jan: Waar komen onze leden vandaan???

Hengelsportvereniging “De Alver”uit Giessenburg mag gerust een bijzondere vereniging genoemd worden. Niet alleen doordat de club maar liefst 1100 leden heeft en zich daarmee de grootste club van Giessenburg mag noemen, maar ook omdat er heel veel verschillende activiteiten worden gehouden.

De Alver is Internationaal op de kaart aanwezig. Uit 5 verschillende landen komen onze leden: Nederland, Belgie, Duitsland,  Frankrijk en Luxemburg.

 Giessenburg- De Alver kent een rijke historie, Het begon allemaal in 1967.

Zo is op 1 januari 1967 HSV “De Alver”opgericht.

De  Alver heeft diverse doelen. Zo wil zij de hengelsport als sportieve recreatie bevorderen en ze wil de visstand beschermen. De belangen van de sportvissers worden behartigd en in het bijzonderdie van de bij de vereniging aangesloten leden. Verde zet de club vissoorten uit die voor de hengelsport van belang zijn.

 

                                                                                  //  En dat al 51 jaar  //

Wij hebben de Giessen als ons viswater” . Wij hebben daar het alleenrecht over: je moet lid zijn van de Alver om er in te mogen vissen.

En nu komt het: waar komen onze leden allemaal vandaan die zo graag vissen op de Giessen.

Een opsomming van de landen: Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg

Totaal uit 77 verschillende plaatsen door heel Nederland|!

 We zijn trots op het succes van onze Giessenburgse vereniging. We houden veel activiteiten, waar steeds weer veel belangstelling voor is.

Er is veel animo voor het vissen op de Giessen, “het onverwachte, dat is leuk: niet weten of en wat je gaat vangen. Het is altijd anders. Ineens zit er dan een grote brasem of zeelt aan je haak”.

De Alver kijkt al WEER uit naar het nieuwe seizoen, VOOR IEDEREEN WEER NIEUWE KANSEN. 

HET IS OOK EEN SOCIAAL GEBEUREN, ZO MET Z'N ALLEN VISSEN IN WEDSTRIJDVERBAND.