10 dec: Waar komen onze leden vandaan!!!

Hengelsportvereniging “De Alver” uit Giessenburg mag gerust een bijzondere vereniging genoemd worden. Niet omdat de club maar liefst bijna 1300 leden heeft en daarmee zich de grootste club van Giessenburg mag noemen, (dit mede door de corona-crisis) maar ook omdat er heel veel verschillende activiteiten gehouden worden. 

 

De Alver is Internationaal op de kaart aanwezig, Uit 5 verschillende landen komen onze leden: Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

De Alver kent een rijke historie, het begon allemaal in 1967.

 Zo is op 1 janauri 1967 HSV De “De Alver”opgericht.

De club heeft diverse doelen. Zo wil zij de hengelsport als sportive recreatie bevorderen en ze wil de visstand beschermen. De belangen van de sportvissers worden behartigd en in het bijzonder die van de vereniging aangesloten leden. Verder zet de club vissoorten uit die voor de hengelsport van belang zijn.

                    //En dat al 53 jaar//

“Wij hebben de Giessen en de Alverput als ons viswater” 

Wij willen graag dat je lid bent van de Alver om er in te vissen. En nu komt het: 

waar komen onze leden vandaan die zo graag vissen op de Giessen en in de Alverput.

Een opsomming van de landen: Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. En vanuit Nederland uit meer dan 75 verschillende plaatsen.

Wij zijn trots op het succes van onze Giessenburgse vereniging.We houden veel activiteiten, waar steeds weer veel belangstelling voor is.

 

Er is veel animo voor het vissen op de Giessen, daarom zoveel leden die met plezier een hengeltje uitgooien. Het onverwachte dat is leuk, niet weten of je en wat je gaat vangen. “het is altijd anders, ineens zit er dan een grote brasem of zeelt aan je haak” 

 

Het is ook sociaal, zo met z’n allen vissen in wedstrijdverband.

De Alver kijkt alweer uit naar het nieuwe seizoen, voor iedereen weer nieuwe kansen!!!