2 nov: Uitslag Rabo ClubSupport

Beste sportvrienden van HSV “De Alver”

De Rabobank heeft de Rabo-ClupSupport gestart om verenigingen een steuntje in de rug te geven.

U kon in de periode van 5 t/m 25 oktober stemmen op onze hengelsportvereniging.

Volgens de Rabobank. Ondanks de beperkingen i.v.m. het corona-virus om elkaar te ontmoeten en de cheques persoonlijk te overhandingen willen we de bekendmaking feestelijk doen en krijgt iedere deelnemer de cheque in de brievenbus. Groot was onze verbazing hoeveel mensen op onze vereniging gestemd hebben.

Dat heeft het mooie bedrag opgeleverd van € 139,37

De stemmen zijn geteld: dit jaar hebben 539 vereningen en stichtingen deelgenomen aan Rabo ClubSupport, er is bijna 35.000 keer gestemd door de leden van de bank.

Met de Rabo ClubSupport geven wij het lokale verenigingsleven een financieel steuntje in de rug. Waarom doen we dit? Omdat we het belangrijk vinden dat mensen verbonden zijn met de lokale samenleving. Verenigingen en Stichtingen vervullen hierin een belangrijke rol. Rabobank Lek en Merwede wil zo bijdragen aan duurzamen lokale actitiveiten die de leefomgeving en de sociale cohesie door sport, cultuur en het verenigingsleven versterken. Maar dit kan alleen succesvol zijn als er partijen in onze regio zijn die initiavieven ontwikkelen, verenigingen besturen met vrijwilligers die de schouders er onder zetten.

Zo ook op onze club, de leden die op onze vereniging gestemd hebben en heeft het mooie bedrag van

€ 139,37 opgeleverd.

“RABO CLUBSUPPORT” Wij danken u voor het vertrouwen dat u op onze vereniging gestemd heeft en de vereniging een warm hart toedraagt……………………..

Als bestuur van HSV “De Alver”

bedanken wij de Rabobank voor dit prachtige initiatief!!!