20 febr: Vuil vissen voor de 52e keer op de Giessen

GROTE SCHOONMAAK AKTIE

De nationale schoonmaakaktie die gehouden word op zaterdag 21 maart, georganiseerd door de Wildbeheereenheden Alblasserwaard West en Oost alsmede diverse Water-en Hengelsportverenigingen in het kader van: “DE NATUUR HOU JE NATUURLIJK SCHOON”

De HSV De Alver neemt de Giessen voor haar rekening met de nodige vrijwilligers en gaan dit al voor de 52e keer doen.  Dit mag best bijzonder genoemd worden.

Ze gaan dit doen in de week voorafgaand aan de nationale schoonmaakaktie en beginnen op  

maandag 16 maart met de boot op de Giessen.

 

Op deze dag worden weer de terreinen, watergangen, polders, polderwegen en voor zover mogelijk van zwerfvuil ontfaan door de JAGER, VISSER, DRIJVER EN WATERSPORTER.

Wij hopen dat u ook deze dag van de partij wilt zijn en kunt zijn om Uw terrein, Uw vaarwater, Uw viswater, Uw visstek, of gewoon Uw Alblasserwaard weer een schoner aanzien te geven.

Er worden op diverse plaatsen containers neergezet  om het verzamelde zwerfafval in te doen zodat het later afgevoerd kan worden.

 

Als bestuur hopen wij dat ze weinig vuil op hoeven te ruimen zodat een ieder zich bewust maakt dat de natuur schoon moet blijven.