15 juni: Ontvangen bijdrage van Rivierenlandfonds

Het bestuur van HSV De Alver heeft een aanvraag ingediend bij het Rivierenlandfonds voor een financiële bijdrage voor de organisatie van de viswedstrijden voor de jeugd.

Daar is positief op gereageerd en wij hebben een mooi bedrag ontvangen voor onze jeugd. Zo kunnen we in samenwerking met Speeltuinvereniging Kindervreugd twee avonden viswedstrijden houden. De HSV zorgt voor de hengels en de prijzen.

Dank zij het Rivierenlandfonds.

In deze tijd is nog veel onzeker maar zoals het nu gaat met de corona pandemie en lage besmettingen en heel veel mensen al gevaccineerd zijn hopen we dat het op de geplande datums door kan gaan.  Dat wordt dan 19 en 20 juli.  Voor onze jeugd, let op en schrijf de datums op, zodat je het niet kan vergeten.

Wij hebben nog een éénmalige extra bijdrage gekregen ter bestrijding van de extra kosten die wij als vereniging hebben moeten maken als gevolg van Covid-19.

Zoals je ziet de zak die we normaal kregen maar nu met extra geld!!!

 

 

 

 

 

Het Rivierenlandfonds ondersteunt maatschappelijke activiteiten op het snijvlak van kunst en cultuur, sport en recreatie, educatie, gezondheid en zorg voor natuur en milieu.

Het Rivierenlandfonds hecht grote waarde aan initiatieven met vrijwilligers, die de samenleving op lokaal of regionaal niveau zelf ontwikkeld en die de samenleving versterken.

Als HSV De Alver bedanken wij het bestuur van Stichting Rivierenlandfonds voor de ontvangen bijdrage!!!