31 okt: De winnaars van het seizoen 2022 van de zaterdagwal!

De zaterdagwal competitie is afgelopen en nu willen we wel weten wie de winnaars zijn geworden en wie de meeste vis heeft gevangen over 25 wedstrijden. De spanning stijgt. Maar er zijn ook verliezers als je het zo mag noemen. Voor hun zelf hebben ze met veel plezier zitten vissen en pas bij de weegschaal werd duidelijk, weer niet gewonnen.  Soms was het best spannend wie gaat vandaag winnen. Jammer maar het is zeker niet zo dat ze met een kater naar huis gingen.  Iedere keer dachten ze, volgende week ben ik het misschien. Het is zeker leuk als je een keer wint.

We gaan nu beginnen met de grote winnaar van de zaterdagwal.

Leo Kros heeft 7 wedstrijden op zijn naam staan.

Dit is de kroon op zijn topseizoen, onwaarschijnlijk dominant. Verplaats je eens in deze mens, hengelen is toch zijn ideaal en vis vangen blijft zijn wens. Veel mensen snappen het niet zoals die man dat daar beleeft, hoe intens zo iemand geniet wat moeder natuur hem geeft.

Genieten, na zoveel wedstrijden al gewonnen te hebben, Sprakeloos zijn wij!

Ook presteert hij het nog de meeste vis in één wedstrijd te vangen. Op 11 juli in de 8e wedstrijd nabij de Filiusbocht Heukelem vangt hij even 7680 gram.  De totale vangst was 19530 gram door 12 vissers gevangen. Kunt u uitrekenen wat de rest gevangen heeft.  Wat een klasse is die Leo toch!!!

 Cor Goedhart heeft 3 wedstrijden op zijn naam staan.

 Adri Nieuwendorp heeft ook 3 wedstrijden op zijn   naam staan.

 Mathieu Klop heeft ook 3 wedstrijden op zijn naam   staan.

 

 Dirk van Rijzewijk heeft ook 3 wedstrijden op zijn   naam  staan.

 Cees van Dijk heeft 2 wedstrijden op zijn naam staan.

 Cor Schot heeft 1 wedstrijd op zijn naam staan.

  Jan Wim Buijk heeft ook 1 wedstrijd op zijn naam       staan.

 

   Patrick de Ruiter heeft ook 1 wedstrijd op zijn naam staan.

 Bert Oomen heeft ook 1 wedstrijd op zijn naam  staan.

Totaal gevangen in de 25 wedstrijden 515.721 gram. In het 4e blok is de meeste vis gevangen van de 16e t/m de 20e wedstrijd = in de periode van 6 aug t/m 17 sept. 19.530 gram.

Alle vissers heel hartelijk bedankt voor jullie deelname dit seizoen. 

De wedstrijdleiding Cor Goedhart en Cees van Dijk.

Wie zullen de winnaars worden van 2023!!!  Hopen dat we het allemaal volgend seizoen gaan meemaken en natuurlijk mee vissen!