9 dec: Winterstop/ Wintertijd!!!

Het seizoen 2022 van HSV De Alver is voorbij en de winterstop is begonnen. 

Deze gaat in op 5 december 2022 t/m 24 februari 2023.

In die tussentijd hebben we nog wel de nieuwjaarsreceptie 7 januari en ledenvergadering 17 februari.

De boten liggen alweer in de stalling. Velen hebben de hengels opgeruimd, maar niet allemaal, er zijn er die door blijven vissen.

 

Op vele locaties hebben de gezamenlijke zaterdagwalploeg, de zaterdagwalploeg, de woensdagavondploeg en bootploeg  gevist in het seizoen 2022, met veel plezier. Regen, wind en kou getrotseerd, maar dat mocht allemaal niet deren, gevist werd er toch.

Terugkijkend op het jaar 2022.

Verzonken in mijn oude stoel met een krantje in mijn hand  en mijn voeten op een stoof met  warme kooltjes in een testje bij het raam.

December, wat gaat het toch snel zo’n jaar, terugkijkend is er van alles gebeurd. Een luisterend oor is er altijd en ook dat schouderklopje, die veel betekende glimlach.

Terug kijkend op 2022

De komende feestdagen zijn vaak een tijd van bezinning en terug kijken op het jaar 2022.Een mooi en droog jaar hebben we achter ons.

De donkere dagen (voor kerst) kunnen gevoelens oproepen van somberheid, maar bieden daardoor tevens de gelegenheid veel lichtpuntjes te zien. Die lichtpuntjes zijn er letterlijk ook voor 2023, met een glimlach vooruit kijkend naar het jaar 2023, wat zal het ons brengen, geluk, gezondheid, plezier en genot maar ook minder mooie dingen. Maar samen kunnen we ver komen en delen met elkaar!

 

.De temperatuur gaat omlaag en de dagen worden korter en vroeger donker. De tijd om het binnen gezellig te maken.

 

Gezellig met een krantje kijkend of de laatste wedstrijd er nog in staat.  Een heerlijke kop chocolademelk en daarna een lekker wijntje!

Zo komen we de winterstop wel door. In deze tijd zal het wel veel binnen zitten en lezen in het visblad over al die grote vissen die gevangen zijn.  Veel plezier toegewenst!

Dus…. positief blijven en niet gaan zeuren over ditjes en datjes, mouwen omhoog en we gaan er met elkaar weer een goed en mooi visjaar van maken!

Als HSV De Alver hebben wij even rust genomen en kunnen we uitgerust
aan het nieuwe seizoen beginnen.