8 dec. HSV De Alver, de wedstrijdvissers van 2022

Dit bericht staat in het teken van bedanken. Dat is mooi, om iemand te bedanken of door iemand bedankt te worden, gewoon goed voelt. Zo ook onze wedstrijdvissers  willen we hiermede bedanken voor hun deelname in het seizoen 2022.

Wij realiseren ons dat wij als HSV “De Alver” de grootste vereniging van Giessenburg zijn en daar zijn wij best trots op en heel veel trouwe leden hebben en ook ver daar buiten.

De HSV is een actieve vereniging. Er worden veel activiteiten gehouden in het seizoen. Helaas aan het begin van het jaar was er nog corona maar dat hebben we nu achter ons  gelaten.

Wij hebben onze eigen wedstrijdvissers bij elkaar en wij beschikken over eigen viswater  waar we  allemaal in  kunnen vissen en de wedstrijden organiseren.  Ook daarnaast hebben we onze stekkies waar we  graag gaan vissen.

Kijkt u maar mee:  Onze Alverput

Daarnaast kunnen we in op Giessen heerlijk in ons bootje vissen. 

Ook gaan we vissen in de Peursumsevliet op de steigers.

Of het nog niet genoeg is in de Buiten Giessen vissen nabij de Jupiterflat.

De Slingelandseplassen, dit is de Surfput.

Het Kanaal van Steenenhoek waar men graag in gaat vissen.

Nabij de Bazelbrug in het Merwedekanaal.

Zo ook in het Merwedekanaal bij de Sluis Arkel.

In het seizoen zijn er vier verschillende competities, in de wedstrijd zijn blokken gemaakt. Om het aantrekkelijk te maken voor de vissers. Dat niet altijd dezelfde visser met de prijs naar huis gaat, maar een ander ook eens aan de beurt komt.

                      Wie in het blok de meeste punten heeft gaat met een zak geld naar  huis en een vrolijk gezicht.

 

Met veel plezier hebben het afgelopen seizoen de vissers van de verschillende groepen gevist: Dit allemaal  in wedstrijdverband.  WEDSTRIJDVISSERS BEDANKT!!!

  • De woensdagavond 
  • De zaterdagwal 
  • De gezamenlijke zaterdagwal 
  • De bootcompetitie

Op naar het volgende seizoen!