2 sept: Familiedag in de Alverput

Op zaterdagmorgen 2 september waren er 21 vissers gekomen naar de Alverput om met elkaar te vissen op de Familiedag van HSV De Alver.

De opkomst was groot deze keer en een grote ploeg ging zitten vissen.  Het was vroeg in de morgen nog erg mistig maar daar  trokken de vissers zich niets van aan. Alle plaatsen waren bezet en er moest geschoven worden. Ook nieuwe gezichten waren er om ook weer eens mee te vissen.

In de vroege morgen was het nog rustig. Maar dan gaat hij los, vis na vis verdween in zijn net en het eindresultaat mag er zijn. Wat een klasse en wat een gewicht.

Mathieu Klop wist 14930 gram vis te vangen!!! Dat mag zeker eens een keer in het goud geschreven worden. Niet te evenaren, zo’n kanjer!!!

Ook moest er tussen de middag nog een lunch naar binnen worden gewerkt, dat ging iedereen goed af  en alle soep en broodjes waren op. Met zulk weer in de  open lucht je broodje of soep op eten is geen  probleem, als was het maar in het gras.

Zoals u kunt zien is het smullen geblazen!

De soep en broodjes zijn mede gesponsord door:    Onze dank hiervoor!

Na de lunch werd er gezegd, we vissen nog tot 3 uur en dan wegen en de prijsuitreiking daarvoor gaan we naar de Til van 16.00 uur t/m 18.00 uur. Daar is iedereen welkom met partner, vriend of vriendin.

Aan alle tafels is het eerste wat ze gaan halen drinken, de muntjes vliegen over de bar heen.

Als iedereen zijn drinken heeft neemt Flip Stijl het woord en vond het geweldig dat er zoveel mensen waren gekomen, eerst al om te vissen en nu in de Til.

Nu naar het spannende moment van de dag: De prijsuitreiking kon beginnen.  Hij begon bij nr. 21 en zo omhoog om de spanning op te voeren. Hij was bij de laatste vijf aan gekomen, ja zei hij, er zijn vijf prijzen. 

de 5e prijs was voor Patrick de Ruiter, de 4e prijs ging naar Albert Janssen, 3e prijs voor Jaap Muilwijk en de 2e prijs ging naar Menno Klop en de grote winnaar van  deze dag  is geworden Mathieu Klop!!!

 

Uitslag Familiedag in de Alverput:

Menno dacht ik heb gewonnen, maar helaas zijn zoon Mathieu moest nog wegen.

Onderaan zie je het net van Mathieu met 14930 kg. vis gevangen.

Wat een verschil.
Flip had nog een verrassing voor de dames, hij begon met Jannie van Dijk, de enigste mee vissende dame.

Ook voor Corrie van Geffen was er een verrassing, onze trouwe hulp die altijd klaar staat om te helpen. Ze weet als geen ander het klappen van de zweep. Hartelijk dank namens ons allen en dat verdient een bloemetje.

De  organisatie onder de bezielende leiding van Flip Stijl kijkt terug op een geslaagde dag, hij die deze dag mogelijk heeft gemaakt.  Organiseren is hem op het lijf geschreven.

Ook bedanken alle vissers het bestuur die er voor gezorgd heeft dat wij vandaag een gratis dag aangeboden hebben gekregen, die gesponsord werd door HSV De Alver.

Onze dank hiervoor!!!

“Hierbij de foto’s van alle mee vissende leden”

 

 

 

Natuurlijk willen we onze oudste deelnemer Gijs van Noordenne niet vergeten die op 94 jarige leeftijd nog de hele dag mee heeft zitten vissen.

Geweldig gedaan!!!