28 okt: De winnaars van het seizoen 2023 bij de bootcompetitie!

De bootcompetitie van het seizoen 2023 is afgelopen en nu is het wel leuk om te weten wie de 25 wedstrijden allemaal gewonnen hebben. 

Het betekend niet dat diegenen die niet gewonnen hebben het niet naar hun zin gehad hebben, je hebt natuurlijk meer vissers nodig om winnaars te krijgen. Vandaag ben jij de winnaar en de volgende keer weer een andere visser.  Ik weet zeker dat iedereen ook al heb je niet gewonnen met net zoveel plezier gevist is heeft als de winnaars. Maar het zou zeker een keer leuk geweest zijn als je ook een wedstrijd op je naam mag schrijven.  Als het dit jaar niet is gebeurd dan maar weer hopen op een nieuw seizoen met nieuwe kansen!

De meeste vis gevangen in één wedstrijd was in de

Kloeve op de 12e wedstrijd van het seizoen op 8 juli. Er waren 5 vissers aanwezig en ERNST wist 14780 gram vis te vangen. Het totaalgewicht van 54525 gram.

Dat is ook een grote vangst door 5 vissers. Geweldig!!!

 

 

 

 

We beginnen met een heel bijzondere winnaar, hij heeft zelfs 13 overwinningen op zijn naam staan. ERNST HARTOG was wel heel bijzonder, zie deze indrukwekkende lijst van gewonnen wedstrijden op zijn naam staan. We  wisten dat hij goed kon vissen maar zoveel keren winnen is FENOMENAAL, WOORDEN SCHIETEN TE KORT VOOR ZO’N KANJER!!! Hij heeft ook gepresteerd om de meeste vis te vangen in één wedstrijd. Niemand kwam hier meer aan. 

 

Flip Stijl heeft 5 wedstrijden op zijn naam staan.
Wijnand van Ooijen heeft 3 wedstrijden op zijn naam staan.
Tanno Swets heeft 2 wedstrijden op zijn naam staan.
Ron van Gelderen heeft 1 wedstrijd op zijn naam staan.
Piet van Dijk heeft ook 1 wedstrijd op zijn naam staan.

De meeste vis gevangen in één wedstrijd was in de Kloeve bij de 12e wedstrijd totaal door vijf vissers 54525 gram. Geweldig!!!

In totaal is er 605679  gram vis gevangen door alle vissers,  daar heeft iedereen zijn steentje (visje) aan bijgedragen.

Alle vissers heel hartelijk bedankt voor jullie deelname dit seizoen. De wedstrijdleiding Piet van Dijk en Wijnand van Ooijen.

Wie zullen de winnaars worden van 2024!!!  Hopen dat het allemaal volgend seizoen gaan meemaken en natuurlijk mee vissen!!!