28 okt: De winnaars van het seizoen 2023 van de zaterdagwal!

De zaterdagwal competitie is afgelopen en nu willen we wel weten wie de winnaars zijn geworden en wie de meeste vis heeft gevangen over 25 wedstrijden. De spanning stijgt. Maar er zijn ook verliezers als je het zo mag noemen. Voor hun zelf hebben ze met veel plezier zitten vissen en pas bij de weegschaal werd duidelijk, weer niet gewonnen.  Soms was het best spannend wie gaat vandaag winnen. Jammer maar het is zeker niet zo dat ze met een kater naar huis gingen.  Iedere keer dachten ze, volgende week ben ik het misschien. Het is zeker leuk als je een keer wint.

We gaan nu beginnen met de grote winnaar van de zaterdagwal.

Menno Klop heeft 9 wedstrijden op zijn naam staan.

Dit is de kroon op zijn topseizoen, onwaarschijnlijk dominant. Verplaats je eens in deze mens, hengelen is toch zijn ideaal en vis vangen blijft zijn wens. Veel mensen snappen het niet zoals die man dat daar beleeft, hoe intens zo iemand geniet wat moeder natuur hem geeft.

Genieten, na zoveel wedstrijden al gewonnen te hebben, Sprakeloos zijn wij!

Ook presteert hij het nog de meeste vis in één wedstrijd te vangen. Op 3 juni in de 7e wedstrijd nabij de Intratuin vangt hij even 16200 gram.  De totale vangst was 28510 gram door 12 vissers gevangen. Kunt u uitrekenen wat de rest gevangen heeft.  Wat een klasse is die Menno toch!!!

         Mathieu Klop

         heeft 5 wedstrijden op zijn naam staan.

 

              Jan Wim Buijk 

          heeft 3 wedstrijden op zijn naam staan.

 

          Albert Janssen 

          heeft 2 wedstrijden op zijn naam staan.

 

 

          Adri Smit

           heeft 1 wedstrijd op zijn naam staan.

         Teus de Ruiter

         heeft 1 wedstrijd op zijn naam staan. 

 

         Cees Ambachtsheer

          heeft 1 wedstrijd op zijn naam staan.       

 

         Jan de Ruiter 

          heeft 1 wedstrijd op zijn naam staan.

 

               Gijs van Noordenne

          heeft 1 wedstrijd op zijn naam staan.

Bijzonder, komt de laatste wedstrijd vissen en 

Bert Oomen weet ze allemaal te verslaan, dus ook 1 wedstrijd op zijn naam.

De meeste vis gevangen in één wedstrijd was bij de Jupiterflat in de laatste 25e wedstrijd totaal door 15 vissers 56480 gram. Geweldig!!!

In totaal is er 676100  gram vis gevangen door alle vissers,  daar heeft iedereen zijn steentje (visje) aan bijgedragen.

Alle vissers heel hartelijk bedankt voor jullie deelname dit seizoen. De wedstrijdleiding  Cor Goedhart en Cees van Dijk.

Wie zullen de winnaars worden van 2024!!!  Hopen dat het allemaal volgend seizoen gaan meemaken en natuurlijk mee vissen!!!