16 mrt: 1e gezamenlijke zaterdagwalwedstrijd in de Merwede bij Klop

Het nieuwe seizoen is begonnen, het weer werkte mee. Geen zonneschijn maar wel droog. En de mannen weten zich er wel op te kleden. Vroeg uit de veren want om  9 uur begon de wedstrijd in de Merwede / bij Klop. Iedereen weer ontmoeten en opnieuw met elkaar proberen wie de beste mag zijn. En wie heeft vandaag het meeste geluk.  Er waren twaalf vissers aanwezig waarvan er helaas zeven een nul achter hun naam hebben staan.

Maar onze kanjer had vandaag geen moeite om vis te vangen en kwam met een net vol vis bij de weegschaal. Cor Goedhart wist ze allemaal te overtroeven en de weegschaal gaf aan: 11400 gram. Wie had dat kunnen denken op zo’n eerste wedstrijd.  En het verhaal is nog niet ten einde, hij ving zelfs een brasem van 63 cm. 

Hoe bijzonder dat is, op de bokaal van grootste vis gevangen, gaat terug naar 2009 en sinds die tijd is 62 cm. de grootste vis die gevangen is.

Dat betekent dat hij tot nu toe een record in handen heeft waar men maar moet zien om te evenaren of er over heen te komen.

 

( hij heeft het nodige bij zich voor de inwendige vis, maar zoals je kunt zien ook voor hem zelf ontbreekt niets in zijn tas)

UITSLAG TOTAAL:

Wie heeft de meeste vis gevangen door de gezamenlijke zaterdagwalploeg:

Datum Locatie Gewicht Aantal personen Gewonnen;
Gewicht
1e 16-03-2024  in de Merwede 15990 12 Cor Goedhart 11400