18 mei: Goed nieuws, we mogen weer trainen om te gaan vissen!!!

CORONA-VERSOEPELINGEN

In de media heeft Minister President Mark Rutte en Minister Hugo de Jonge de versoepelingen aan gekondigd die ingaan op woensdag 19 mei.

Dat betekent voor de hengelsportvereniging dat we weer mogen gaan trainen om te vissen.  Kijken hoe we er voor staan na zo lang niet te hebben mogen vissen.

Je verlangt er al zo lang naar, die onrust van binnen, die innerlijke drang om te mogen vissen!.

Het is een gevoel dat veel vissers bekend in de oren zal klinken. Trainings Wedstrijdvissen”

Goed nieuws, wij mogen weer gaan vissen: wat betekent dat voor ons:

Om dit verantwoord te doen, heeft de overheid richtlijnen opgesteld. Belangrijke punten zijn met name afstand houden tot elkaar, niet over grote afstanden verplaatsen en hygiënemaatregelen. Deze richtlijnen maken de organisatie van het sportaanbod mogelijk, maar vragen om aanpassingsvermogen van ons als sportvissers. Bij de organisatie staat de veiligheid van onze sportvissers, vrijwilligers, bestuurders en medewerkers voorop.

Wij hopen weer te gaan vissen en dan als volgt:

 

 

De woensdagavond gaat beginnen op 19 mei  in de Alverput om 19.00 uur t/m 21.00 uur, graag aanwezig om 18.30 uur i.v.m. loten.

De wedstrijdleiding is in handen van Glenn Timmer en Leo Kros.

 

 

 

 

De zaterdagwal gaat beginnen op zaterdag 22 mei nabij van Wijngaarden te Sliedrecht  om 8.00 uur t/m 11.30 uur, graag aanwezig om 7.30 uur i.v.m. loten.

Zoals jullie allen weten heeft Jan Wim Buijk zijn functie als wedstrijdleiding opgezegd en moesten we op zoek naar nieuwe leiding. Spontaan heeft Cor Goedhart zich aangemeld en samen met Cees van Dijk gaan die de wedstrijdleiding doen.  Fijn om te horen dat het zo snel weer ingevuld is.

Vanaf deze plaats willen wij Jan Wim bedanken voor zijn inzet namens alle vissers, Jan Wim bedankt!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

De zaterdagboten gaan beginnen op zaterdag 22 mei op de Giessen nabij het Dorp/Invalidesteiger 0m 8 uur t/m 11.30 uur, graag aanwezig om 7.30 uur i.v.m/ loten. .

De wedstrijdleiding is in handen van John Rozing, Ron van Gelderen en Piet van Dijk.

 

 

Als ieder zijn verantwoordelijkheid neemt en voldoende afstand houdt dan moet het zeker gaan lukken.

Namens het bestuur van HSV De Alver