20 sept: Alle winnaars van de woensdagavond competitie

De woensdagavond competitie is afgelopen op woensdagavond 2 augustus, nu is het wel leuk om te weten wie de 15 wedstrijden allemaal gewonnen hebben.

Het betekent niet dat diegenen die niet gewonnen hebben het niet naar hun zin hadden, je hebt natuurlijk meer vissers nodig om winnaars te krijgen. Vandaag ben  jij de winnaar en de volgende keer weer een andere visser. Ik weet zeker dat iedereen ook al heb je niet gewonnen met net zoveel plezier is komen vissen als de winnaars.  Maar het is zeker leuk als je een keer wint.

We beginnen met onze bijzondere winnaar, hij heeft zelfs

8 overwinningen op zijn naam staan.

Glenn Timmer was wel heel bijzonder. zie deze indrukwekkend lijst van gewonnen wedstrijden. De uitrusting is ook indrukwekkend!

Menno KLop heeft 4 wedstrijden op zijn naam staan. Ook hij wist in de Alverput veel te vangen. Maar hij heeft deze keer niet gewonnen van zijn zoon wat betreft de meeste vis in één wedstrijd!  Die eer is voor zoon Mathieu.

Mathieu Klop heeft 2 wedstrijden op zijn naam staan. Meerdere keren net  niet gewonnen maar toch 2. Hij heeft het ook gepresteerd om de meeste vis te vangen in één wedstrijd.  Fenomenaal, niemand kwam daar meer aan.

Wat een score, 18940 gram. Gevangen in de Alverput!!!

Maar we zijn er nog niet met het rijtje winnaars. Want Cor Schot wist de hegemonie  te doorbreken van die drie klasbakken, door één wedstrijd te winnen met 2315 gram.

De meeste vis gevangen in één wedstrijd was in de Alverput bij de 7e wedsstrijd totaal door elf vissers 52765 gram. Geweldig!!!

In totaal is er 316000  gram vis gevangen door alle vissers,  daar heeft iedereen zijn steentje (visje) aan bijgedragen.

Alle vissers heel hartelijk bedankt voor jullie deelname dit seizoen. De wedstrijdleiding Glenn Timmer en Leo Kros.

Wie zullen de winnaars worden van 2024!!!  Hopen dat het allemaal volgend seizoen gaan meemaken en natuurlijk mee vissen!!!