26 apr: 1e wedstrijd woensdagavond in de Alverput

Voor de woensdagavond is het seizoen begonnen op 26 april in de Alverput.  Het was droog maar wel koud, ze gaven nachtvorst op voor de a.s. nacht.  Iedereen had er weer zin in, nadat dat de laatste wedstrijd gehouden werd op 3 aug. 2022.

Met goede moed en gezonde spanning ging ieder naar zijn stekkie.  Maar wat een avond hebben we achter de rug met verschillen! Als je geloot had vooraan in de Alverput had je geluk en achterin was het drama. Op nr. 5 zat Glenn Timmer en deze uitslag zal nog lang in de boeken blijven staan.  Vorig jaar heeft niemand van de 3 ploegen deze score gehaald.

Glenn Timmer haalde een heel zwaar leefnet uit het water en de weegschaal liet een gewicht zien van 18300 gram. Pats, boem, de eerste wedstrijd en dan zo’n uitslag. Hij kan bijna alles, hij kan de druk aan, hij kan zich een paar uur verstoppen en alleen oog hebben voor zijn hengel, hij kan zichzelf verbazen, hij kan zijn concurrenten verbazen, kortom hij kan alles veranderen om er met de dikke vette winst vandoor te gaan.  Wat een bijzondere visser is hij toch!!!

Uitslag totaal:

Wat is er veel gevangen totaal 52410 gram, helaas waren er toch nog 4 vissers die met lege handen stonden.  Als je deze uitslag ziet zou je denken dat de jongeren het over gaan nemen.

Maar de oudste vissers laten het er zeker niet bij zitten en hopen volgende week op een betere uitslag dan deze avond!

Ook was er een nieuw gezicht aanwezig, Wendy de Ruiter hartelijk welkom binnen de club. Ze gaat ook mee  vissen en wat gebeurt er, ze heeft een kopnummer en eist gelijk de 3e plaats voor zich op.  Daar kunnen we nog heel veel van verwachten. Ga zo door Wendy.

 

1e Blok:

Datum Locatie Gewicht Aantal personen Gewonnen;
Gewicht
1e 26-04-23 in de Alverput 52410  11  Glenn Timmer 18300