5 dec: Alle activiteiten in 2023 van HSV “De Alver” in vogelvlucht het jaar door!!!

Wat heeft de HSV “De Alver in 2023 georganiseerd voor haar leden:

Hierbij in vogelvlucht het jaar door:

*  Nieuwjaarsreceptie in de Til, op 7 januari.

* Ledenvergadering in de Til, de 56e op dinsdag  17 februari. Aanwezig 34 leden inclusief 6 bestuursleden.

  Viswedstrijden: De corona tijd ligt achter ons en de viswedstrijden gingen allemaal weer door.

*  Bootwedstrijden op de Giessen, totaal 25. De vissers waren wel en niet aanwezig, daardoor ook wisselende vangsten. Totaal 5 blokken gevist.

*   Zaterdagwalwedstrijden, totaal 25. Ook hier waren de vissers wel en niet aanwezig, daardoor ook wisselende vangsten. Totaal 5 blokken gevist.

De groep is zo groot geworden dat er soms twee ploegen van gemaakt moesten worden.  Overal kon je niet vissen met zo’n grote groep.

*   Woensdagavond. Totaal  15 wedstrijden gevist. Dit jaar een grote opkomst van vissers. 3 blokken gevist.

*   Twee avonden op 10 en 11 juli vissen in samenwerking met Speeltuinvereniging Kindervreugd voor de jeugd in de Giessen nabij het dorp. Aanwezig ± 90 kinderen.

   Grote Visdag voor jong en oud, gehouden op 19 augustus, voor de heren en dames, totaal 20 vissers in het Kanaal van Steenenhoek, voor de jeugd in de Alverput.

Voor de jeugd gelijk de prijzen bij de Alverput uitgereikt. Voor de heren en dames na afloop naar De Til  voor een hapje en een drankje en de prijsuitreiking.

   Familiedag bij  de Alverput op 3 september. Aanwezig 21 vissers. Tussen de middag soep en een broodje en naar afloop naar de Til voor een hapje en een drankje.

   Wedstrijdvissersvergadering in  de Til op 10 oktober, aanwezig 18 leden inclusief 6 bestuursleden.

*    Drie maaiploegen die het hele jaar bij de Alverput de grasmat iedere week maaiden.

*    Sinterklaaswedstrijd gehouden in het Merwedekanaal in Arkel op 25 november, aanwezig 12 vissers. Het was koud en regen.

*    Drie Kerstwedstrijden gehouden: 1e wedstrijd in de Alverput op 11 november, aanwezig 18 vissers. 2e kerstwedstrijd in de Peursumsevliet op 18 november,            aanwezig 12 vissers. 3e kerstwedstrijd in de Koeienput, op 2 december, aanwezig 13 vissers.

Na afloop naar de Til voor de prijsuitreiking en als afsluiting een hapje en een drankje om op het jaar 2023 te proosten!

Dank aan al die vrijwilligers van onze vereniging die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Wij hopen volgend jaar weer een beroep op jullie te doen!!!

Dank voor je inzet!!!